Általános termékeink

Kerítéselemek (általános, népi, térhatású)


a) minden oldala körbegyalult, bármilyen hosszban rendelhető
b) körbegyalult, két élében egyenes minta, bármilyen hosszban rendelhető
c) népi ihletésű lecek, bármilyen hosszban rendelhető
d) ipari lecek, bármilyen hosszban rendelhető
e) térhatású kerítéselemekItt hívjuk fel a figyelmet, hogy a lecek teteje lehet egyenes, íves, szögbevágott stb. Mi viszont szeretettel ajánljuk a leceknek az utca felőli oldalra csökkenően a 15-20 fokos bevágását, így a lecek tetejére egy ún. kalap kerülhet, ami elvezeti a vizet a lecekről, ez a kerítés élettartamát jelentősen növeli. Ebben az esetben viszont célszerű a kalap alá egy vezetőlecet is tenni, majd erre egy egyszerű díszt. E három kerítéstartozékkal rendkívül erőssé válik a kerítés, hatása is sokkal tetszetősebb és komolyabb lesz, mintha csak „sima” leceket raknánk fel.


Kézcsúsztatók


Kézcsúsztatóink általában négyféle szélességben készülnek, és állandóan kaphatóak raktárkészletünkből.


Lambériák, hajópallók


Lambériák és hajópadlók megrendelésre és lehetőség szerint méretre gyártjuk. Általában 7 cm széles lambériákat forgalmazunk. A méretre gyártáshoz néhány nap türelmi időt kérünk.Élvédők és szegélylecek


Állandóan kapható termékeink a háromszög, lapos és pipalecek, ezekből többféle változat van, továbbá parkettszegő, ajtószegő és egyéb szegők is megtalálhatók készletünkben. Különleges vagy nem szabványos méretű élvédők és szegélylecek legyártására is vállalkozunk. Élvédők állandóan vannak raktáron, többféle méretben.